MyCoffee-varianter

Kaffesmage

Er du til mild lungo eller stærk risretto? Måske er du håbløst forfalden til etiopisk sidamo? Det kan også være, du fuldstændig ligeglad med navnet og synes, det lyder som rent volapyk. Uanset hvad, så kan du finde en beskrivelse af vores seks skønne kaffevarianter herunder. Og husk nu – du skifter bare, som du vil!

Varemærket Nespresso® tilhører tredjepart og er ikke forbundet med MyCoffee.dk

Lungo

Denne Lungo er fremstillet af mildt ristede Arabica-bønner og har en fabelagtig balance mellem sødme og syrlighed, som dine smagsløg vil elske.
100% Arabica kaffe

Kapslerne er lavet af fibre fra sukkerrør, hvilket gør kapslerne 100% bio-komposterbare. Al emballage er dermed komplet nedbrudt efter ca. 12 uger.

Classic

Lad dig forføre af denne italiensk inspireret espresso og dens unikke, letrøgede eftersmag.
100% Arabica kaffe

Den særegne smag frembringes ved at slowroaste Arabica-bønner fra højlandet i Brasilien og El Salvador. Kapslerne er fremstillet af sukkerrørsfibre og er derfor 100% bio-komposterbare.

Etiopisk Sidamo

Til dig, der godt kan lide en let syrlig espresso, kan Etiopisk Sidamo med sine noter af eksotisk frugt anbefales.
100% Arabica kaffe

Den økologiske kaffe er produceret af højlandskaffebønner fra Sidamo-regionen i Etopien, og kapslerne er lavet af sukkerrørsfibre og er derfor 100% bio-komposterbare.

Supreme

Den lette syrlighed, frugtagtige eftersmag og fyldige crema er kendetegnende for denne økologiske espresso, fremstillet af Arabica-bønner.
100% Arabica kaffe

Du får en behagelig espresso, som også er rigtig velsmagende med mælk. Kapslerne er 100 % bio-komposterbare, da de er lavet af sukkerrørsfibre.

Ristretto

Hvis din espresso ikke kan blive mørk nok, vil du kunne lide denne exceptionelt ravmørke espresso.
100% Arabica kaffe

Smagen har en tilpasset syrlighed og noter af markant chokolade og træ. Kapslerne er 100 % biokomposterbare, fordi de er lavet af fibre fra sukkerrør.

Decaf

Er du en af de mange, der elsker en god kop kaffe hele dagen – men bare ikke kan falde i søvn, hvis du drikker den sidste kop inden sengetid? Så er vores Decaf svaret på dine kaffebønner. Smagen er i top. Men koffeinen er væk.

Og så er den naturligvis økologisk og i bionedbrydelig kapsel – og oven i hatten er den Faitrade! What’s not to like …?

Vil du prøve?

Test alle seks smage

I prøvepakken får du alle vores smagsvarianter med, for at vi kan sikre at du finder den helt rette for dig. På den måde har du masser af tid til at smage vores kaffe inden du beslutter dig om du vil forblive medlem ved os. Efter de 14 dage koster det 149 kr. Og du kan herefter bestille 60 kapsler hver 2. uge, 4. uge, 6. uge eller hver 8. uge med fri fragt. Du kan altid afmelde dit medlemskab – også inden for de 14 dages smagstest.