CPH Urban Mini Garden

DKK 1.549,00

Medlemspris: DKK 749,00

Med et smart mini-væksthus fra CPH Urban 45 x 19 x 48 cm, er der altid friske, hjemmedyrkede krydderurter lige ved hånden.

Væksthuset er perfekt til dem med mindre grønne fingre, der foretrækker at planter passer sig selv og alligevel vokser synligt.

De justerbare LED-lamper i væksthuset sørger for, at planterne gennemgår en naturlig fotosyntese og er tændt i en cyklus på 16 timer, hvorefter de er slukket i 8 timer. Det resulterer i hurtig og naturlig vækst. LED-lamperne har en CRI på 90, der giver tæt på naturtro sollys. Samtidig lyser lamperne med en naturlig hvid farve, som er behagelig for øjet.

Brug væksthuset til at dyrke krydderurter som persille, basilikum, timian, mynte, dild mv., eller få salat, chili eller tomater til at vokse op fra jorden. Udover at dyrke krydderurter og grøntsager, kan man dyrke blomster og sukkulenter i de otte plantehuller, som væksthuset indeholder.

Kategori:

Det får du som medlem

  • ✅ Køb i vores shop til indkøbspris
  • ✅ Stor besparelse på din første pakke
  • ✅ Fri fragt til din nærmeste pakkeshop
  • ✅ Skift kapsler og interval så ofte du vil
  • ✅ Ingen binding – hold pause når det passer dig

Hos MyCoffee er vores medlemmer i fokus. Vi tilbyder blandt andet en non-profit shop, hvor du kan købe alt fra smukke kaffekopper til lækker chokolade. Det får du helt ekslusivt til indkøbspris som medlem uanset størrelsen på dit abonnement.