Prioritering af bæredygtighed

Der bliver brugt alt for meget plastik – fx på kaffekapsler – og hvis der er noget vores planet ikke har brug for, så er det mere plastik. Vores kapsler er derfor lavet af fibre fra sukkerrør og dermed 100% bionedbrydelige.

I forsøget på at dyrke bæredygtigheden har vi desuden sat os for at minimere mængden af pap, som vi bruger til at sende kapsler ud. Derfor sender vi ikke en fancy, speciallavet æske, men lægger blot dine kapsler direkte i den kasse, de bliver sendt i. Det betyder mindre affald og mindre bøvl for dig, når du skal skaffe dig af med det igen.

Vi tænker, lever og ånder for bæredygtighed i hele vores forretning – hvad enten det gælder de pakker vi sender ud til vores kunder eller det svanemærkede papir, som vi benytter på kontoret. God kaffe og god samvittighed – dobbelt op på godhed!

Vigtigheden af økologi

MyCoffee er en klimabevidst virksomhed. Det er ikke fordi, det giver god brandværdi eller fordi det er det, kunderne vil have. Vores planet har aldrig været mere presset end den er nu og det er vores – menneskernes – skyld. Vi mener selvfølgelig ikke, at vi skal droppe alt, hvad vi ynder at nyde, men vi mener, at alle kan være mere bevidste og træffe mere bæredygtige valg. Vi dyrker bæredygtighed og som en naturlig forlængelse heraf økologi. Derfor tilbyder vi udelukkende økologiske kaffevarianter, så vi stadig kan nyde den sorte drik, men samtidig passe på vores hjem.

Vi tilbyder desuden økologiske kaffekapsler, fordi det er den reneste form for kaffe, du kan få. Det er nemlig ikke kun bedre for miljøet – det giver dig også den allerbedste kaffe og den mest ultimative kaffeoplevelse.

Vores økologiske kaffe og espresso er produceret efter traditionelle metoder og med respekt for både klode og arbejdere. Der bliver hverken benyttet tilsætningsstoffer eller sprøjtegift og vores nøje udvalgte leverandører benytter lokale bønder og sikrer gode arbejdsforhold. Det giver dig den bedste kaffe af højeste kvalitet, som samtidig er bedre for miljøet. Med andre ord: win-win for både dig og miljøet.

Spækket med smag

Vi er ikke gået på kompromis