Prioritering af bæredygtighed

Der bliver brugt alt for meget plastik – fx på kaffekapsler – og hvis der er noget vores planet ikke har brug for, så er det mere plastik. Vores kapsler er derfor lavet af fibre fra sukkerrør og dermed 100% bionedbrydelige.

I forsøget på at dyrke bæredygtigheden har vi desuden sat os for at minimere mængden af pap, som vi bruger til at sende kapsler ud. Derfor sender vi ikke en fancy, speciallavet æske, men lægger blot dine kapsler direkte i den kasse, de bliver sendt i. Det betyder mindre affald og mindre bøvl for dig, når du skal skaffe dig af med det igen.

Vi tænker, lever og ånder for bæredygtighed i hele vores forretning – hvad enten det gælder de pakker vi sender ud til vores kunder eller det svanemærkede papir, som vi benytter på kontoret. God kaffe og god samvittighed – dobbelt op på godhed!

Vigtigheden af økologi

MyCoffee er en klimabevidst virksomhed. Det er ikke fordi, det giver god brandværdi eller fordi det er det, kunderne vil have. Vores planet har aldrig været mere presset end den er nu og det er vores – menneskernes – skyld. Vi mener selvfølgelig ikke, at vi skal droppe alt, hvad vi ynder at nyde, men vi mener, at alle kan være mere bevidste og træffe mere bæredygtige valg. Vi dyrker bæredygtighed og som en naturlig forlængelse heraf økologi. Derfor tilbyder vi udelukkende økologiske kaffevarianter, så vi stadig kan nyde den sorte drik, men samtidig passe på vores hjem.

Vi tilbyder desuden økologiske kaffekapsler, fordi det er den reneste form for kaffe, du kan få. Det er nemlig ikke kun bedre for miljøet – det giver dig også den allerbedste kaffe og den mest ultimative kaffeoplevelse.

Vores økologiske kaffe og espresso er produceret efter traditionelle metoder og med respekt for både klode og arbejdere. Der bliver hverken benyttet tilsætningsstoffer eller sprøjtegift og vores nøje udvalgte leverandører benytter lokale bønder og sikrer gode arbejdsforhold. Det giver dig den bedste kaffe af højeste kvalitet, som samtidig er bedre for miljøet. Med andre ord: win-win for både dig og miljøet.

Mød manden bag MyCoffee

Jesper Tang Harpøth
MyCoffee i Kanal Roskilde, november 2020

Hvad koster et medlemsskab hos MyCoffee? +

En prøvepakke koster 59 kr. Når du bestiller din prøvepakke, vælger du samtidig, hvor ofte du vil have tilsendt 60 kaffekapsler. 14 dage efter bestillingen går dit abonnement så i gang. HVIS DU KUN ØNSKER PRØVEPAKKEN, SKAL DU SELV HUSKE AT AFMELDE, INDEN SELVE ABONNEMENTET GÅR I GANG. Selve medlemsskabet koster 149 kr. pr. periode du har valgt. For det får du 60 økologiske kaffekapsler tilsendt direkte til din dør i hver periode.

Sender MyCoffee automatisk kaffe ud? +

Både og. Du skal selv vælge sammensætningen af de 60 kapsler første gang. Herfter kan du – hvis du ønsker – tilmelde dig automatisk tilsendelse hver gang.

Du kan helt selv vælge, hvilke kapsler du vil have tilsendt. Og du kan ændre din beslutning lige så tosset du vil. Du ændrer kapsler på din egen side på MyCoffee.dk

 

Hvordan opsiger jeg medlemsskab? +

Du logger bare ind på din bruger, går under “medlemsskab” og “vis medlemsskab”. Der kan du trykke på “opsig”. For at være sikker på at du får smagt kaffen inden du opsiger medlemsskabet, kan du først opsige efter 5 dage. Der er dog masser af tid til at opsige, for medlemsskabet bliver først fornyet efter 14 dage.

Hvordan ændrer jeg kaffeperioden? +

Hvis du logger ind på din bruger, så står der en kolonne, hvor der står ” ændre kaffeperiode”.
Hvis du er oprettet inden 1/4 2020, så skal du kontakte mig på mail: hay@mycoffee.dk for at få hjælp til det. 🙂

Hvordan skal jeg skille mig af med mine kapsler? +

Kapslerne er IKKE lavet af plast, og skal derfor ikke sorteres med andet plastaffald eller lignede.
Kapslerne er lavet af bionedbrydelig bioplast og er komposterbar under de rette forudsætninger. Det betyder at det kræver en høj og konstant varme.
Jeg anbefaler, at kapslerne sorteres sammen med alt andet husholdningsaffald. På den måde indgår de i fjernvarmeforsyningen som en grøn energikilde, da der ikke er brugt fossile brændstoffer ved produktionen.