Medlem hos MyCoffee

Spar op til 50% på din første pakke

MyCoffee leverer økologiske og plantebaserede Nespresso® kompatible kaspler. I vores sortiment finder du hele 6 forskellige varianter, som du frit kan blande mellem. Medlemskabet er selvfølgelig uden binding.

Vi har sørget for, at du kan prøve vores kaffe til en rigtig god pris. Køber du vores største pakke, så betaler du kun 1,27 kr. pr. kapsel.

Det er nemt, fleksibelt og lækkert.

explainer-icon Ingen binding! Opsig eller sæt på pause Vores medlemmer er helt i kontrol og binder sig aldrig
explainer-icon Køb i shoppen til indkøbspris Lækker chokolade, kaffekopper og meget mere til lave priser
explainer-icon Spar op til 50% på din første pakke Det er nemt og billigt at starte som medlem hos MyCoffee
explainer-icon Fri fragt til din nærmeste pakkeshop Vi sender til din pakkeshop med mulighed for hjemmelevering
explainer-icon Skift kapsler & interval så ofte du vil Sammensæt kapsler og justér dit medlemskab efter behov

3 forskellige størrelser – 6 slags kaffe

Uanset om du foretrækker din kaffe stærk eller koffeinfri, så har vi en variant til dig. Du vælger mellem 60, 120 eller 180 kapsler pr. pakke, og du kan altid op- eller nedgradere din pakke.

Fra plantagen til din kop

Vi arbejder hver dag på at gøre MyCoffee til en klub, som vi selv gerne vil være medlem af. Det indebærer ikke kun at tilbyde en masse gode medlemsfordele. Vi skal også levere et produkt med gode værdier og af høj kvalitet. Dette opnår vi ved at påvirke alle de led i processen, som vi har indflydelse på.

Vores kaffe er økologisk dyrket og kommer i en bionedbrydelig kapsel lavet af sukkerrør. Vi sender ud i en æske af genbrugspap med tilhørende pose af certificeret økologisk bomuld. Vi stiller samtidig krav til levering og har valgt et fragtfirma, som arbejder med ISO-certificeringer. Læs mere om vores bæredygtighedspolitik eller se vores video.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de mest hyppige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på det, som du søger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. (+45) 60 51 82 46 alle hverdage mellem kl. 09 og 12 eller skriv en email til hay@mycoffee.dk

Hvad koster et abonnement hos MyCoffee?

Det afhænger af den størrelse pakke du vælger. En pakke med 60 kapsler koster 169 kr. pr. leverance inkl. fragt. En pakke med 120 kapsler koster 318 kr., mens en pakke med 180 kapsler koster 467 kr.

Kan jeg opsige mit abonnement når som helst?

Ja. Og du kan opsige fra dag til dag. Du opsiger medlemskabet på din egen side “Min konto”, hvor du finder dit abonnement, og klikker på administrer.

Kan jeg købe kaffe uden abonnement?

Ja, det kan du gøre i vores shop. Du skal dog være opmærksom på, at prisen uden medlemskab er til 40% højere.

Hvor ofte kan jeg få kaffe tilsendt?

Du kan vælge mellem 2, 4, 6 og 8 uger mellem hver leverance. Og du kan altid fremrykke eller udskyde næste levering på din egen side “Min konto” – ligesom du kan skifte pakkestørrelse og periode lige så ofte du vil. Det er derfor vi kalder det Danmarks måske mest fleksible kaffekapsel abonnement.

Hvordan skiller jeg mig af med mine brugte kapsler?

Kapslerne er ikke lavet af plast, og skal derfor ikke sorteres med andet plastaffald eller lignede.
Kapslerne er lavet af bionedbrydelig bioplast og er komposterbar under de rette forudsætninger. Det betyder at det kræver en høj og konstant varme.

Vi anbefaler, at kapslerne sorteres sammen med alt andet husholdningsaffald. På den måde indgår de i fjernvarmeforsyningen som en grøn energikilde, da der ikke er brugt fossile brændstoffer ved produktionen.

Er MyCoffee 100% bæredygtigt?

Nej. Og det er der ingen der er. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Men vi gør alt hvad vi kan for at påvirke alle de led i processen, som vi selv kan styre, i en bæredygtig retning. Du kan læse om alle vores tiltag her

Er der nogen medlemsfordele?

Kaffekapsel abonnement er i sig selv en fordel, da du får kaffen op til 40% billigere end hvis du køber den i shoppen uden abonnement. Derudover arbejder vi på forskellige medlemsrabatter i takt med at vi udvider sortimentet i vores shop. Hold derfor øje med siden.

Vi har sendt over 20.000 pakker afsted!Vores kunder siger..
Kristina D
21-03-21
Rating
Rating Icon
Super fint koncept – rigtig god økologisk kaffe i bionedbrydelige kapsler. Mulighed for at vælge og justere fra gang til gang hvilken type kapsler, jeg vil have.
Katja Jensen
19-08-22
Rating
Rating Icon
Stor fan af mycoffee! Super nemt og kaffen smager fantastisk. Synes det er dejligt at man kan skifte mellem de forskellige varianter når man har lyst. 🙂
Tina Frejlev Hansen
09-04-20
Rating
Rating Icon
Virkelig god kaffe og i særdeleshed sød og super service! Og rimelig pris også. ☕️ Og hvor er det bare skønt, at kapslerne kan komme i bio affald 🏼👏🏼👏🏼