Vores økologiske kaffesortiment

Kaffe fra 4 forskellige steder i verden

✅ Højlandsbønner fra Sidamo-regionen i Etiopien
✅ Økologisk Arabicakaffe fra Honduras og Peru
✅ Robustabønner i høj kvalitet fra Indien

Fælles for alle vores bønner er, at de skal være certificeret økologisk dyrket. Vi kigger på klimafaktorer, som påvirker kvalitet og udvælger kun samarbejdspartnere, som går op i gode lokale forhold.

Kaffe fra 4 forskellige steder i verden

Sådan bliver vores kapsler til

Det tager tid og en masse kopper kaffe, når vi skal introducere en ny variant i vores sortiment. Senest har vi udviklet Fairtrade Decaf, som du kan nyde i de sene aftentimer. Dette initiativ opstod i samspil med vores medlemmer, som efterspurgte en koffeinfri variant.
– Og vi lytter til vores medlemmer.

Det handler ikke kun kom kaffesorten eller klimaet hvori den dyrkes. Det handler i særdeleshed også om ristningsprocessen og malingsgraden, som kan fremhæve særlige kvaliteter i kaffen. Vi har lavet en lille video, hvor Jesper fortæller dig mere om, hvordan en ny variant bliver til.

Stort sortiment med 6 varianter

Som medlem hos MyCoffee kan du frit blande mellem vores mange forskellige varianter. Når du har fundet din yndlingskaffe, så kan du altid vælge flere i din næste forsendelse. Det er nemt og fleksibelt. Vi har selvfølgelig sørget for, at der er noget til enhver smag – uanset om du er til stærk eller koffeinfri kaffe.

Classic Espresso

Classic Espresso

En fantastisk espresso med en perfekt balance, som gør, at den egner sig til mange forskellige lejligheder i løbet af dagen. Kaffen er mørkt ristet uden at virke brændt, og giver derved en fyldig kaffe uden at den bliver bitter. Perfekt både som espresso eller med mælk. Classic Espresso er et sikkert valg og er af samme årsag ofte med i vores medlemmers kaffepakker.

Kaffen er fremstillet af en blanding af arabicakaffe fra Peru og Indisk robusta. Lad dig forføre af denne italiensk-inspirerede espresso og dens unikke, letrøgede eftersmag.

Intensitet: 8

Ristretto
25 ml

Espresso
40 ml

Lungo
100 ml

Etiopisk Sidamo

Etiopisk Sidamo

Til dig, der godt kan lide en let syrlig espresso, kan Etiopisk Sidamo med sine noter af eksotisk frugt anbefales. Denne kaffe er rund og blød men helt særligt har den en frisk eftersmag af citrusfrugter, der gør den helt unik. Når du bevæger dig gennem vores sortiment, vil du nok opleve, at denne variant skiller sig mest ud smagsmæssigt – på den rigtig gode måde.

Kaffen er fremstillet af højlandskaffebønner fra Sidamo-regionen i Etopien. Kapslen er pt. produceret af Peter Larsen Kaffe. I foråret 2022 overgår kapslen til egenproduktion. 100% Arabica kaffe.

Intensitet: 8

Ristretto
25 ml

Espresso
40 ml

Lungo
100 ml

Fairtrade Decaf

Fairtrade Decaf

Er du en af de mange, der elsker en god kop kaffe hele dagen – men bare ikke kan falde i søvn, hvis du drikker den sidste kop inden sengetid? Så er denne kofeinfri variant svaret på dine kaffebønner. Smagen er helt i top og minder på mange måder om en af de stærkere smagsvarianter, som Ristretto eller Classic Espresso.

Kaffen er fremstillet af økologisk højlandsarabica fra Peru og stammer fra en Fairtrade sammenslutning af ca. 100 mindre plantager.

Intensitet: 6

Ristretto
25 ml

Espresso
40 ml

Lungo
100 ml

Fairtrade Lungo

Fairtrade Lungo

En dejlig kaffe til alle tider af døgnet. Kaffen har en behagelig syrlighed, og en mellem fyldighed. Den høje kvalitet af bønner gør det let at nyde kaffen uden mælk og sukker. Kaffen stammer fra en sammenslutning af ca. 100 mindre plantager fra Peru. Samarbejdet hjælper dem til at kunne komme ud på verdensmarkedet med deres fantastiske kaffekvalitet – og samtidig opnå en bedre pris.

Kaffen er fremstillet af mildt ristede Arabica-bønner og har en fabelagtig balance mellem sødme og syrlighed, som dine smagsløg vil elske. 100% Arabica-kaffe.

Intensitet: 7

Ristretto
25 ml

Espresso
40 ml

Lungo
100 ml

Ristretto

Ristretto

Kundernes favorit. Kraftig og mørkristet kaffe med stor fylde og lange eftersmag – og en tydelig aroma af chokolade, tobak og whisky. Kaffen har en markant og lang eftersmag. Den byder på en behagelig bitterhed og kaffesmag, som man kender den fra de klassiske italienske fortorvs-cafeer. Kaffen er særlig velegnet med sukker eller mælk – eller som en sort kickstarter på dagen.

Kaffen er fremstillet af en blanding af økologisk højlandsarabica fra Peru og økologisk højkvalitets-robusta fra Indien.

Intensitet: 10

Ristretto
25 ml

Espresso
40 ml

Lungo
100 ml

Supreme

Supreme

Den lette syrlighed, frugtagtige eftersmag og fyldige crema er kendetegnende for denne økologiske espresso. Supreme er en balanceret kaffe med god fyldighed og en behagelig afrundet smag, med noter af mandel og honning. Kaffebønnerne er vasket, hvilket giver en mere ren og klar smag i koppen. Du får dermed en behagelig espresso, som også er rigtig velsmagende med mælk.

Kaffen er fremstillet af 100% økologisk Arabicakaffe fra Honduras. Honduras er på 60 år blevet verdens 7. største kaffeproducent, som vidner til stor dedikation og høj kvalitet.

Intensitet: 9

Ristretto
25 ml

Espresso
40 ml

Lungo
100 ml

Vi har sendt over 20.000 pakker afsted!Vores kunder siger..
Kristina D
21-03-21
Rating
Rating Icon
Super fint koncept – rigtig god økologisk kaffe i bionedbrydelige kapsler. Mulighed for at vælge og justere fra gang til gang hvilken type kapsler, jeg vil have.
Katja Jensen
19-08-22
Rating
Rating Icon
Stor fan af mycoffee! Super nemt og kaffen smager fantastisk. Synes det er dejligt at man kan skifte mellem de forskellige varianter når man har lyst. 🙂
Tina Frejlev Hansen
09-04-20
Rating
Rating Icon
Virkelig god kaffe og i særdeleshed sød og super service! Og rimelig pris også. ☕️ Og hvor er det bare skønt, at kapslerne kan komme i bio affald 🏼👏🏼👏🏼