Bliv en del af kaffefamilien

Tillykke – du er nu kun få skridt fra at få tilsendt din første pakke med økologiske og bæredygtige kaffekapsler. Bestil nu, og bliv en del af en stadig større kaffefamilie med vores kaffekapsel-abonnement. Med et abonnement på kapsler, sparer du op til 40% i forhold til vores i forvejen lave normalpris. Og der er fri fragt til pakkeshop hver gang.

Hvorfor vælge et
kaffekapsel abonnement hos MyCoffee?

icon-box
Et bæredygtigt alternativ
icon-box
Stort sortiment med hele 6 varianter
icon-box
Justér størrelse og indhold lige så ofte du vil
icon-box
Gratis dag-til-dag levering til pakkeshop

Med et kaffekapsel abonnement fra MyCoffee løber du aldrig tør for lækre økologisk kaffekapsler. Vi har Danmarks mest fleksible abonnement – helt uden opsigelsesperiode. Når du køber på abonnement, kan du spare helt op til 40% i forhold til vores i forvejen skarpe normalpris, sammenlignet med Nespressos egne kaffekapsler.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du spørgsmål og svar om Mycoffee og vores kaffekapsel abonnement. Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på hay@mycoffee.dk – eller på tlf. 6051 8246 mandag og onsdag kl. 9-12.

Hvad koster et abonnement hos MyCoffee?

Det afhænger af den størrelse pakke du vælger. En pakke med 60 kapsler koster 169 kr. pr. leverance inkl. fragt. En pakke med 120 kapsler koster 318 kr., mens en pakke med 180 kapsler koster 467 kr.

Kan jeg opsige mit abonnement når som helst?

Ja. Og du kan opsige fra dag til dag. Du opsiger medlemskabet på din egen side “Min konto”, hvor du finder dit abonnement, og klikker på administrer.

Kan jeg købe kaffe uden abonnement?

Ja, det kan du gøre i vores shop. Du skal dog være opmærksom på, at prisen uden medlemskab er til 40% højere.

Hvor ofte kan jeg få kaffe tilsendt?

Du kan vælge mellem 2, 4, 6 og 8 uger mellem hver leverance. Og du kan altid fremrykke eller udskyde næste levering på din egen side “Min konto” – ligesom du kan skifte pakkestørrelse og periode lige så ofte du vil. Det er derfor vi kalder det Danmarks måske mest fleksible kaffekapsel abonnement.

Hvordan skiller jeg mig af med mine brugte kapsler?

Kapslerne er ikke lavet af plast, og skal derfor ikke sorteres med andet plastaffald eller lignede.
Kapslerne er lavet af bionedbrydelig bioplast og er komposterbar under de rette forudsætninger. Det betyder at det kræver en høj og konstant varme.

Vi anbefaler, at kapslerne sorteres sammen med alt andet husholdningsaffald. På den måde indgår de i fjernvarmeforsyningen som en grøn energikilde, da der ikke er brugt fossile brændstoffer ved produktionen.

Er MyCoffee 100% bæredygtigt?

Nej. Og det er der ingen der er. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Men vi gør alt hvad vi kan for at påvirke alle de led i processen, som vi selv kan styre, i en bæredygtig retning. Du kan læse om alle vores tiltag her

Er der nogen medlemsfordele?

Kaffekapsel abonnement er i sig selv en fordel, da du får kaffen op til 40% billigere end hvis du køber den i shoppen uden abonnement. Derudover arbejder vi på forskellige medlemsrabatter i takt med at vi udvider sortimentet i vores shop. Hold derfor øje med siden.