Prøvepakke

Få en prøvepakke med 25 kapsler til kun 24 kroner. I pakken får du fem kapsler af vores fem forskellige smagsvarianter. Med det samme du har købt en prøvepakke, kan du ændre i din leveringsperiode. - Vælg mellem at kunne bestille 60 valgfrie kapsler hver 2, 4, 6 eller 8 uge. Du har altså frihed til at vælge præcis den variant, du har allermest lyst til – og muligheden for at ændre mening igen.

Bland-selv-kaffe

14 dage efter din prøvepakke, kan du nu, ligesom med bland-selv-slik, selv logge på og sammensætte de kaffevarianter, som du allerbedst kan lide. Du kan vælge 60 kapsler til kun 149 kr. og har muligheden for at ændre det, hvis din smag ændrer sig eller du får gæster med kræsne smagsløg. På den måde får du kun det, du vil have, når du vil have det – uden ekstra omkostninger. Ingen binding og ingen skjulte gebyrer.

Levering til din dør

Når du har valgt præcis de kapsler du ønsker, pakker vi de 60 bæredygtige kapsler i en genbrugskasse og sender det hjem til dig. Bæredygtigt for dig og bæredygtigt for miljøet. Du kan nu vælge, om du selv ønsker at bestille kapslerne i hver kaffeperiode, eller om du ønsker at tilmelde dig fast levering. Du skal så bare læne dig tilbage og vente på den gode smag – og med god samvittighed. Nemmere bliver det ikke!

Fleksibilitet

Med et medlemsskab hos MyCoffee får du det, som du bedst kan lide til en god pris. Du har frihed til at vælge og modtager udelukkende din yndlingskaffe. Uanset om du drikker rigtig meget kaffe, og har behov for at få kaffe tilsendt hver 2 uge, eller om du drikker lidt kaffe, og ønsker at kunne vælge kapsler hver 8 uge, så er det muligt. Ligesom at du helt selv kan vælge hvilen/hvilke varianter du ønsker tilsendt. Du kan helt simpelt vælge til og fra, som din kaffetrang ændrer sig.

Vi tilbyder udelukkende Nespresso kompatible kapsler i bionedbrydeligt materiale og har fokus på at minimere vores emballageforbrug, så det eneste du skal fokusere på, er at nyde din kaffe med gode venner og god samvittighed. Smag, vælg, bestil og nyd!

Vi har kun det bedste

Med fokus på det bedste kun til dig

Bæredygtighed

MyCoffee vil ikke være en belastning for klimaet og gør derfor alt, hvad vi kan, for at minimere vores aftryk på miljøet.

Emballagen

Alle skal kunne nyde en kop kaffe med god samvittighed og derfor er alle vores kapsler bionedbrydelige og komposterbare. Faktisk er de nedbrudt på bare 12 uger.

Økologi

Vi tilbyder selvfølgelig udelukkende økologiske produkter. Det er det eneste, der giver mening ofr os og måske også for dig.

Pris

Lave priser kan sagtens betyde god kvalitet. Vi er stolte over vores koncept og sætter en ære i at levere god kvalitet til fornuftige priser.