Nyt: Kockums Jernverk

Vi er rigtigt stolte over at kunne præsentere

endnu en lækker nyhed i shoppen

Nemlig emaljerede stålkrus fra Kochums Jernverk. Vi har to forskellige farver, nemlig grå og blå. Hvis I tager godt imod, er det planen at hente flere farver hjem.

Der er tale om en vaskeægte skandinavisk klassiker. Allerede i slutningen af 1800-tallet i Rönneby i Sverige gik Familien Kockum i gang med at bygge en ny fabrik, som skulle producere emaljeret køkkengrej. Og det har de gjort lige siden.

Høj kvalitet

Kockums emaljerede køkkengrej har dobbeltlag højkvalitets emalje, som er effektiv imod snavs og pletter og er let at rengøre. Jochums Jernverk tager størst muligt hensyn til mennesker og miljø, og hvert krus er derfor lavet af naturlige råvarer. Hvert krus er  er helt unit, da emaljeringen er et håndværk, som kan give små farveændringer og ujævnheder.

Kockums emaljerede produkter tåler opvaskemaskine, men hvis man ønsker at holde emaljen blank, anbefaler vi opvask i hånden.

Som MyCoffee-abonnent får du 10% på alle køb i shoppen, hvis du bruger koden PLUS ved kassen. Du kan købe de lækre emaljerede krus fra Kocums Jernverk lige oven over.