Om MyCoffee

De sidste par år er populariteten af kaffekapsler steget voldsomt i Danmark. De er et hurtigt, nemt og velsmagende alternativ til den traditionelle kop kaffe. Desværre er kapslerne fra de kendte mærker ofte dyre og resulterer i en masse unødvendigt emballageaffald.  Det har vi hos MyCoffee.dk besluttet at gøre op med. Derfor har vi lavet en serie kaffekapsler ud fra de tanker og ønsker vi selv har til kaffe. Vi mener, at alle har ret til at kunne nyde en god kop kaffe med ren samvittighed – og ikke mindst uden, at det skal koste det samme som et besøg på en gourmetrestaurant.  Vores kaffekapsler er skabt ud fra vores tre grundprincipper: Pris – bæredygtighed – økologi. Du kan læse mere om grundprincipperne nedenfor.

Pris

Vi mener generelt, at priserne på kaffekapsler er alt for høje. Det skal kunne betale sig at købe kapsler, og derfor har vi presset prisen helt i bund uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Prisen har for start været afgørende for os, og derfor har vi brugt lang tid på at finde de helt rigtige leverandører.  Det betyder, at du kan få stillet din kaffetørst – og kan tillade dig den ekstra kop vi alle sammen kan trænge til i ny og næ – uden samtidigt at udhule din pengepung. 

Bæredygtighed

Der bliver brugt alt for meget plastik på kaffekapsler, og vi kan vel hurtigt blive enige om, at verden ikke har brug for at bruge mere plastik. Vores kapsler er lavet af fibre fra sukkerrør og er dermed 100% nedbrydelige. Du kan derfor trygt smide de brugte kapsler ud med enten husholdningsaffaldet eller direkte i komposten uden at have dårlig samvittighed – og så slipper du ovenikøbet for at skulle sortere.  Og når vi nu er ved det – så har vi også sat os for at få nedbragt mængden af pap, der bliver brugt til at sende varer ud. Derfor har vi valgt ikke at sende i fancy, speciallavet emballage, men blot lægge de ønskede kapsler direkte i den kasse, de bliver sendt i til dig. Det betyder mindre affald – og mindre bøvl for dig med at skulle skaffe dig af med det. Vi tænker lever og ånder for bæredygtighed i hele vores forretning – hvad enten det gælder de pakker vi sender ud til vores kunder eller det Svanemærkede papir, vi benytter på kontoret. 

Økologi

Vores økologiske kaffe og espresso er produceret efter traditionelle metoder uden brug af tilsætningsstoffer og sprøjtegift – og selvfølgelig med respekt for omgivelserne og de lokale bønder hos vores nøje udvalgte leverandører. Det giver dig den bedste kaffe af højeste kvalitet, som samtidig er bedre for miljøet. Med andre ord: win-win for dig og miljøet.   Vi har været længe undervejs, fordi vi ikke har ville gå på kompromis med vores tre grundprincipper, men nu er vi kommet i mål og glæder os til at byde dig velkommen hos MyCoffee.dk