Kan man få billige kaffekapsler med masser af smag?

Er du en af de mange danskere, der er hoppet med på bølgen med de smarte Nespressomaskiner? De populære maskiner er nemme at bruge – du skal bare vælge, hvilken slags kaffe du har lyst til. Der er dog en ulempe: Prisen. Skal man have fat i de originale Nespresso kaffekapsler bliver de daglige kopper kaffe nemlig hurtigt til en stor post i budgettet.

Billige kaffekapsler er ikke altid lykken

Der findes masser af billige kapsler til Nespresso® på markedet, men det er langt fra alle, som har den fyldige gode smag eller giver den helt rigtige kaffeoplevelse. Du kan efterhånden købe billige Nespresso kompatible kapsler i de fleste supermarkeder, men det bliver bare sjældent det samme, som med de ”rigtige” Nespresso kapsler. Derudover kan man stille spørgsmålstegn ved fremstillingsmetoderne – og ikke mindst, hvor miljøvenlige kapslerne lavet af plastik og aluminium er. 

Hvad så hvis jeg gerne vil have billige Nespresso kompatible kaffekapsler, som også er miljøvenlige?

Der findes heldigvis miljøvenlige kaffekapsler på markedet, som ikke forurener og giver samme mængde skadeligt affald. Hos MyCoffee.dk kan du købe billige kaffekapsler, som er både miljøvenlige, økologiske og ikke mindst 100% bionedbrydelige. Lave priser kan nemlig sagtens betyde god kvalitet. Vi er stolte over vores koncept og sætter en ære i at levere god kvalitet til fornuftige priser.

Køb billige Nespresso kompatible kaffekapsler – med god samvittighed

MyCoffee.dk har udvalgt 5 lækre smage – fra den traditionelle Lungo til den syrlige Etiopiske Sidamo espresso og den ravmørke Ristretto. Kaffekapslerne er fremstillet af fibre fra sukkerrør og kan smides ud med det almindelige husholdningsaffald – de er komplet nedbrudt på bare 12 uger. Du kan altså købe billige Nespresso kompatible kapsler med god samvittighed. Og som et ekstra plus belaster du hverken miljøet eller din pengepung.

Kan man få gratis kaffekapsler til Nespresso?

Det er nok tvivlsomt om du kan få gratis kaffekapsler til din Nespresso maskine. Dog findes der alternativer, der er så godt som gratis. Hos MyCoffee.dk kan du nemlig få en prøvepakke med 25 kaffekapsler fordelt på 5 stærke smagsvarianter for bare 24 kr. Så gratis er det ikke helt – men næsten!

Få et abonnement på billige kaffekapsler

Har du allerede fundet dine favoritter blandt vores Nespresso kompatible kaffekapsler, kan du få dem på abonnement, hvor du hver 4. uge får tilsendt 60 nye kapsler – blandet efter dine ønsker. Det er helt enkelt, og du får dem selvfølgelig bragt lige til døren. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.   Vi håber, at vores billige kaffekapsler falder i din smag!