Hvorfor netop de 5 smagsvarianter hos MyCoffee

Lær vores 5 smagsvarianter at kende

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange mærker og smagsvarianter af kaffekapsler, der findes på markedet. Vi har gjort det nemt for dig og har holdt os til 5 lækre smagsvarianter – hver med deres unikke kendetegn og selvfølgelig alle 100% økologiske, bionedbrydelige og ikke mindst billige.

Her kan du lære vores 5 smagsvarianter bedre at kende – og måske finde din nye personlige favorit. Og vi forsikrer dig om, at selvom der ”kun” er 5 forskellige – så er der noget for enhver smag

Lungo – Til dig, der bare vil have en god kop kaffe

Vores velsmagende Lungo-variant er fremstillet af mildtristede Arabica-bønner. Den passer godt til enhver situation i løbet af dagen: Når du skal op og i gang om morgen; når det er tid til kaffepause på arbejdet eller når det endelig er blevet tid til at slappe af om aftenen. Er du til kaffe uden for meget

Lungo er det oplagte valg til dig, der ikke har brug for noget alt for fancy, men egentlig bare vil nyde en god kop kaffe.

Classic – En latinamerikansk smagsoplevelse

Er du mere til espresso, så prøv vores italiensk inspirerede Classic – fremstillet af slowroastede Arabica-bønner fra højlandet i Brasilien og El Salvador. Bliv forført af dens unikke, letrøgede eftersmag – og hvem ved, måske du drømmer dig væk fra hverdagen til Latinamerika eller et andet eksotisk sted. 

Classic kapslen er til dig, der foretrækker stærk kaffe eller indimellem har brug et alternativ til den traditionelle kop kaffe.

Etiopisk Sidamo – Fra kaffens moderland

Når vi snakker kaffebønner, så findes der ikke mange, der kan måle sig med Etiopisk Sidamo. Vi har fremstillet en let syrlig espresso, som med sine noter af eksotisk frugt varmt kan anbefales. Kaffe har sin oprindelse i Etiopien og kan dateres til slutningen af det 15. århundrede. Heldigvis er vores Etiopisk Sidamo en ny og frisk oplevelse hver gang den indtages.

Etiopisk Sidamo er eksotisk og velsmagende – den skal opleves!

Supreme – Et stærkt espressovalg

Vores økologiske Supreme-espresso kendetegnes ved en let syrlighed, frugtagtig eftersmag og fyldig crema. Den er fremstillet af mørkristede Arabica-bønner og er trods dens styrke en meget behagelig smagsoplevelse. Supreme kan drikkes alene, men er også rigtig velsmagende med mælk.

Supreme er til dig, der nyder en stærk espresso med lidt ekstra smag.

Ristretto – Vores stærkeste espresso

Kan din espresso ikke blive mørk nok, så vil du uden tvivl kunne lide denne ravmørkeespresso. Smagen har noter af markant chokolade og træ. Desuden har den en tilpasset syrlighed, som giver dig en velafbalanceret kaffeoplevelse. Den kan også med fordel benyttes til både cappucino og latte macchiato. 

Ristretto er for folk, der elsker stærk espresso – helt enkelt.

 

Vi håber, at gennemgangen af vores 5 stærke smagsvarianter har givet dig lyst til at prøve lidt forskelligt. De er unikke og velsmagende på hver deres måde. Har du spørgsmål til vores smagsvarianter er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os – vi svarer hurtigt tilbage – hvis altså ikke vi har kaffepause. Velbekomme!