Lungo

Denne Lungo er fremstillet af mildt ristede Arabica-bønner og har en fabelagtig balance mellem sødme og syrlighed, som dine smagsløg vil elske.

Kapslerne er lavet af fibre fra sukkerrør, hvilket gør kapslerne 100% bio-komposterbare. Al emballage er dermed komplet nedbrudt efter ca. 12 uger.

Classic

Lad dig forføre af denne italiensk inspireret espresso og dens unikke, letrøgede eftersmag.

Den særegne smag frembringes ved at slowroaste Arabica-bønner fra højlandet i Brasilien og El Salvador. Kapslerne er fremstillet af sukkerrørsfibre og er derfor 100% bio-komposterbare.

Etiopisk Sidamo

Til dig, der godt kan lide en let syrlig espresso, kan Etiopisk Sidamo med sine noter af eksotisk frugt anbefales.

Den økologiske kaffe er produceret af højlandskaffebønner fra Sidamo-regionen i Etopien, og kapslerne er lavet af sukkerrørsfibre og er derfor 100% bio-komposterbare.

Supreme

Den lette syrlighed, frugtagtige eftersmag og fyldige crema er kendetegnende for denne økologiske espresso, fremstillet af Arabica-bønner.

Du får en behagelig espresso, som også er rigtig velsmagende med mælk. Kapslerne er 100 % bio-komposterbare, da de er lavet af sukkerrørsfibre.

Ristretto

Hvis din espresso ikke kan blive mørk nok, vil du kunne lide denne exceptionelt ravmørke espresso.

Smagen har en tilpasset syrlighed og noter af markant chokolade og træ. Kapslerne er 100 % biokomposterbare, fordi de er lavet af fibre fra sukkerrør.

Decaf

Er du en af de mange, der elsker en god kop kaffe hele dagen – men bare ikke kan falde i søvn, hvis du drikker den sidste kop inden sengetid? Så er vores Decaf svaret på dine kaffebønner. Smagen er i top. Men koffeinen er væk.

Og så er den naturligvis økologisk og i bionedbrydelig kapsel – og oven i hatten er den Faitrade! What’s not to like …?

I prøvepakken får du fire af hver af vores smagsvarianter med. Så sikrer vi, at du finder de helt rette varianter for lige præcis dig. Efter bestilling af prøvepakken, har du 14 dage til at beslutte, om du vil fortsætte som medlem hos MyCoffee. Hvis MyCoffee ikke er noget for dig, så logger du bare ind på din konto og afmelder dit medlemsskab.

Efter de 14 dage koster det 149 kr. pr. kaffeperiode (som er hver 2., 3., 4., 6., eller 8.uge). I hver periode får du 60 kapsler tilsendt til din dør. Fragten er inkluderet i prisen. Du vælger selv kaffeperioden, når du bestiller prøvepakken. Og du kan ændre den lige så tosset du vil.

 

MyCoffee er for dig, der går op i økologi og bæredygtighed …

Bønnen
Alle vores kaffebønner er certificeret økologisk dyrket. Og det giver rigtig god mening. Samtidig er vi i gang med en gradvis transformation over til kun at importere Fair Trade-kaffe.

Kaffen
Alt vores kaffe bliver ristet og malet i Danmark – på risterier håndplukket af os. Det er også i Danmark kaffen bliver hældt på kapsler. Så ingen billig polsk import.

Kapslen
Vi har valgt at sælge kapsler, der ikke er lavet af plastik eller aluminium. Vores kapsel er lavet af fibre fra sukkerrør, og den er derfor bionedbrydelig.

Æsken
Der bliver brugt alt for meget emballage i Danmark. Derfor sender vi ikke kapslerne i flere lag fin emballage – men derimod i en enkelt æske lavet af 100% certificeret genbrugspapir.

Bæredygtighed

– hele vejen fra bønne til kaffekop

Vi har valgt at sælge kapsler, der ikke er lavet af plastik. Vores kapsel er derimod lavet af fibre fra sukkerrør og derfor helt bionedbrydelig.

Vi mener også, at der generelt bliver brugt alt for meget pap, når der bliver sendt varer ud. Derfor har valgt ikke at sende i flere lag fin emballage – men derimod i en enkelt papkasse lavet af genbrugspapir.

Og vi har flere tiltag på vej. For det er vores ambition at være 100% bæredygtige i samtlige led fra bønne til din kaffekop …

Herold
Herold
15. Oktober, 2021.
God kundeservice Jeg opdagede ved et tilfælde, at jeg var blevet fanget ind i et absurd abonnement, hvor jeg ikke fik kapsler. Efter en masse skriv frem og tilbage med Jesper fra Mycoffee fik vi en rigtig god behandling og tilbagebetaling. Stor ros til Jesper for en god kundebetjening
Lise
Lise
2. Juni, 2021.
Lækker kaffe og service Jeg har været kunde hos Mycoffee.dk i et års tid og har aldrig oplevet andet end lækker kaffe og fantastisk service
Rune Pihl
Rune Pihl
3. April, 2021.
Super fin service. Bestilte en del ting derfra, hvor en af tingene var i restordre. De resten af ordren uden problemer og senere tingen, endda med en lille pose bønner ekstra.
Kristina D
Kristina D
21. Marts, 2021.
Fantastisk service og god kaffe! Super fint koncept - rigtig god økologisk kaffe i bionedbrydelige kapsler. Mulighed for at vælge og justere fra gang til gang hvilken type kapasler, jeg vil have. Jesper har åbenbart overtaget forretningen sidste år, og jeg har kun oplevet absolut fantastisk service fra ham! Jeg får hurtigt svar, når jeg spørger om noget, og når der er problemer, løser han det med det samme! Jeg kan se, at der sker forbedringer med hjemmeside mv løbende, og at han er ved at optimere systemet. Han får 5 stjerner for service og for et godt og bæredygtigt koncept!

Vi har valgt at sælge kapsler, der ikke er lavet af plastik, men derimod en fuldt bionedbrydelig kapsel. Det er muligt at skille sig af med de brugte kapsler i både husholdningsaffaldet og i komposten. Vi mener også, at der bliver brugt alt for meget pap, når der bliver sendt vare ud. Derfor har vi netop valgt ikke at sende i fin emballage, men blot den kasse, kapslerne bliver sendt i. Det kan godt være, at vi ikke har en fin speciallavet æske, men til gengæld slipper du også for bøvlet med at skille dig af med den igen.