Det siger vores kunder…..

Lilja:
“Nu har jeg både modtaget prøvepakke og første pakke med 60 kapsler. Det hele er godt nemt og hurtigt og kaffen smager bare dejligt! Tak for kaffe siger jeg bare” 🤗👌☕️💛

Mia:
“Fantastisk kaffe og super service!”

Sven:
“Super hurtig levering, god og velsmagende kaffe hvad kan man forlange mere?”

I prøvepakken får du fire af hver af vores smagsvarianter med. Så sikrer vi, at du finder de helt rette varianter for lige præcis dig. Efter bestilling af prøvepakken, har du 14 dage til at beslutte, om du vil fortsætte som medlem hos MyCoffee. Hvis MyCoffee ikke er noget for dig, så logger du bare ind på din konto og afmelder dit medlemsskab.

Efter de 14 dage koster det 149 kr. pr. kaffeperiode (som er hver 2., 3., 4., 6., eller 8.uge). I hver periode får du 60 kapsler tilsendt til din dør. Fragten er inkluderet i prisen. Du vælger selv kaffeperioden, når du bestiller prøvepakken. Og du kan ændre den lige så tosset du vil.

Læs om de enkelte kapsler herunder.

Lungo

Denne Lungo er fremstillet af mildt ristede Arabica-bønner og har en fabelagtig balance mellem sødme og syrlighed, som dine smagsløg vil elske.

Kapslerne er lavet af fibre fra sukkerrør, hvilket gør kapslerne 100% bio-komposterbare. Al emballage er dermed komplet nedbrudt efter ca. 12 uger.

Classic

Lad dig forføre af denne italiensk inspireret espresso og dens unikke, letrøgede eftersmag.

Den særegne smag frembringes ved at slowroaste Arabica-bønner fra højlandet i Brasilien og El Salvador. Kapslerne er fremstillet af sukkerrørsfibre og er derfor 100% bio-komposterbare.

Etiopisk Sidamo

Til dig, der godt kan lide en let syrlig espresso, kan Etiopisk Sidamo med sine noter af eksotisk frugt anbefales.

Den økologiske kaffe er produceret af højlandskaffebønner fra Sidamo-regionen i Etopien, og kapslerne er lavet af sukkerrørsfibre og er derfor 100% bio-komposterbare.

Supreme

Den lette syrlighed, frugtagtige eftersmag og fyldige crema er kendetegnende for denne økologiske espresso, fremstillet af Arabica-bønner.

Du får en behagelig espresso, som også er rigtig velsmagende med mælk. Kapslerne er 100 % bio-komposterbare, da de er lavet af sukkerrørsfibre.

Ristretto

Hvis din espresso ikke kan blive mørk nok, vil du kunne lide denne exceptionelt ravmørke espresso.

Smagen har en tilpasset syrlighed og noter af markant chokolade og træ. Kapslerne er 100 % biokomposterbare, fordi de er lavet af fibre fra sukkerrør.

Decaf

Er du en af de mange, der elsker en god kop kaffe hele dagen – men bare ikke kan falde i søvn, hvis du drikker den sidste kop inden sengetid? Så er vores Decaf svaret på dine kaffebønner. Smagen er i top. Men koffeinen er væk.

Og så er den naturligvis økologisk og i bionedbrydelig kapsel – og oven i hatten er den Faitrade! What’s not to like …?

Vi har valgt at sælge kapsler, der ikke er lavet af plastik, men derimod en fuldt bionedbrydelig kapsel. Det er muligt at skille sig af med de brugte kapsler i både husholdningsaffaldet og i komposten. Vi mener også, at der bliver brugt alt for meget pap, når der bliver sendt vare ud. Derfor har vi netop valgt ikke at sende i fin emballage, men blot den kasse, kapslerne bliver sendt i. Det kan godt være, at vi ikke har en fin speciallavet æske, men til gengæld slipper du også for bøvlet med at skille dig af med den igen.